May 28, 2009

29 Mai

Azi e.

Era nevoie de ceva dur, asa ca m-am dus sa caut.
Am cerut ajutorul urmatorilor: Prostea (Matei), Gabi cu Carina, Lazy, Laptaru, Pooky, Chivu, Ape.
Gabi si Carina au fost singurii care au zis "da, mha, venim". Asta ca sa ma sune Gabi cu o statie de metrou inaintea locului de intalnire si sa-mi spuna ca nu mai poate sa vina cu mine si sa ma roage sa ma opresc, totusi, la Armata Poporului sa-l imprumut cu 10 lei. Groaznic.
Am fost lasat singur. Aici am inceput sa-mi pierd speranta.
Ajung acolo, ma invart de-mi sar capacele pana cand gasesc ceva. Foarte frumos. Bun, asta e.
Ma duc, scot bani de la masinarie, ma intorc si vad altul fix langa el, un pic altfel. Vai de capul meu. Pus in fata unei decizii de o asa importanta, am clacat si m-am pierdut cu firea.

Deschid aici o paranteza, dar pentru coerenta discursului voi adauga comentariile mele pe tema asta la sfarsit. (*la steluta)

Fiind incapabil sa rationez, am chemat, telefonic, ajutor. Ajutorul a venit, ce-i drept cu o intarziere considerabila (de o ora si ceva - timp in care am stat in soare cu vezica plina), dar tin sa ii multumesc pe aceasta cale ei. Daca nu era ea, ramaneam ca un dobitoc in fata magazinului cu balele curgandu-mi pe bombeu.
Pe scurt: a venit, s-a uitat si ea, si-a dat cu parerea, am confirmat si am luat ala. Am fost multumiti amandoi de alegerea facuta. Multumesc inca o data.
Intre timp a venit si viitoarea posesoarei a lucrului. Asa ca trebuia, cumva, sa camuflez achizitia mea, pentru a nu fi descoperita prematur. Asa ca ne-am gandit sa luam o punga. Mega Image are niste pungi semi-transparente, de tot rahatul. Insuficiente pentru a ascunde.
Aici a venit ideea geniala. McDonald's, restaurantul care distruge vietile multor fetite de liceu care devine obeze si inestetice dupa ce consuma cantitati industriale de McPuishor, a salvat situatia. Am luat, deci, 2 Cizburgari la pachet. Am mancat Cizburgarii (meh...), am pastrat punga de Mc si am ascuns in ea pricina.
Minunata idee. DOAMNE CE BUNA A FOST IDEEA. Merit premiul "Disimularea Evaziva - Divizia Camuflaj", acordat la Sydney, si un bust sculptat in aur masiv, asezat in holul casei regale din Monaco, la baza caruia sa se aseze zilnic flori.

Voi dezvalui curand.

*Nu sunt in stare sa iau decizii. As vrea sa mi se spuna ce sa fac sau ce sa aleg. Tot aici ma enerveaza groaznic si Jerry's Pizza. Au doar 3-4 cacaturi de pizza stas, pe restul ti le poti face singur alegandu-ti toppinguri. Din moment ce aleg sa comand mancare si nu imi fac singur, se poate deduce ca sunt lenes. Daca sunt lenes, de ce dracu isi imagineaza ei ca sunt dispus sa fac efortul de a-mi combina eu 7 toppinguri ca sa-mi fac un cacat de pizza? Sa-mi dea dracului 30 de tipuri de pizza si imi aleg de acolo. D-asta nu mananc niciodata de la Jerry's. Ma cac pe ei. Probabil le-a fost si lor lene si s-au gandit "lasa-i pe ei sa-si faca singuri...".

**Cat stateam in soare m-am intalnit cu Ioana Codita. Mergea sa-si ia rochie de bal.

May 9, 2009

ин нумеле домнулуи

Bun venit la Lista de Lecturi.

Am fost la bulgari acum putin timp. Impresia generala proasta. In hotel erau un francez cu copilul si multi romani.
Genetic, romanul este tentat sa isi umple ochi farfuriile de la bufetul suedez, chiar daca nu poate sa manance. In niciun caz nu-si ia un fel de mancare si garnitura, ci trei feluri de mancare, patru garnituri, doua feluri de salate si o prajitura. Macar din bun simt, ca sa nu murdareasca mai multe farfurii, ca sa poata cara prajitura o pune peste friptura. Ce cacat, tot mancare e, tot in stomac ajunge.
M-a suparat foarte tare o taranca proasta care si-a pus in doua castroane de inghetata cel putin 200 de cupe. Sper sa faca rosu in gat, apoi amigdalita, apoi complicatii la amigdalita care sa degenereze in cancer de gat si sa moara. Si mi-as dori, de asemenea, ca cineva sa surprinda toata evolutia ei pe film. Film care, ulterior, ar castiga un premiu la Cannes.

Tot din epopeea bulgareasca merita sa amintesc toti retarzii de romani care se tocmesc cu vanzatorii de suveniruri / artefacte de anticariat in romana, dupa care sunt siderati ca vanzatorul pare sa nu inteleaga ce vor.
Cum unii fac din cacat, bici - bulgarul a facut din cacat, Sunny Beach. Sunny Beach, totusi, tot cacat a ramas. Nessebar e mai frumos.
In concluzie, recomand Nessebar ca destinatie turistica, dar extra-sezon. Altfel e un Costinesti in chirilica.

Si asa mi-am adus aminte ca vreau sa invat alfabetul chirilic, care ar fi inca un lucru inutil pe care il stiu. Stiu multe lucruri inutile. Stiu si utile, dar foarte putine.
Пробабил ца н-о са-л инват нициодата. Ма цац пе ел.

Idei de cadou:
1. O cantitate industriala de covrigi, dar frumos ambalati.
2. Un dildo urias.


Sunt foarte prost si uit mereu Moleskine-ul acasa. Imi pare rau.
Ma apuc, in schimb, de PvP. Partea proasta e ca o sa fiu varza la asta, cum sunt la orice altceva. Partea buna e ca si Matei e prost, deci o sa fie mai putin jenant. Matei e prost oricum, nu numai la PvP. E ca un herpes. E rau si stanjenitor (ce cuvant imputit) pana te obisnuiesti cu ideea ca nu mai scapi niciodata de el. Dup-aia e okay.

Vreau sa ma duc la nunta unor oameni pe care nu-i cunosc si sa mananc din tortul de nunta.
Nu uita sa scoti gunoiul in fata casei vineri dimineata, ca sa-l poata lua gunoierii. Nu inteleg, totusi, de ce trec sa-l ia la 5 dimineata. Altul e mirosul de cacat proaspat, dimineata devreme. Si ridicatul gunoiului e o arta, d-asta trebuie temporizat atent.

Am bicicleta medicinala.

Poftiti linkuri.
http://sexywitch.wordpress.com/
http://thisisphotobomb.com/
http://2cyr.com/
http://www.bustedtees.com/

LE: Am uitat una din intamplarile amuzante de la bulgari. Gratie "all inclusive" aveam zilnic un "Free Cocktail of the Day" - zilnic altul, dar zilnic prost. Asta e mai putin important. M-am dus in prima zi sa-l revendic si am cerut "Free Cocktail of the Day". Datorita chelnaritei care habar n-avea ce se intampla, am primit 3x "Cocktail of the Day". Lui Matei probabil ca voi fi nevoit sa-i explic de ce...