Apr 5, 2009

Fishing 450.

In primul rand, trebuia sa facem treaba cu puzzle-ul. Trebuie sa-mi trimiteti poze si/sau imagini frumoase la supitza@yahoo.com. Dupa o triere vor fi supuse la vot, pe blog. Sau, daca mi-e prea lene, aleg eu una frumoasa. Poza castigatoare va transformata intr-un puzzle foarte mare pe care sa-l facem toti, impreuna. Motiv de bucurie si haos. Hai cu pozele. Asa contribui eu:


Am gasit pe AlbinoBlackSheep un utilitar amuzant: Leet Translator. Util pe dracu. Dar amuzant, da.

FunLog.ru, site-ul de pe care am luat eu o parte din pozele pe care le-am pus aici (inclusiv pe cea de mai sus), gazduieste o multime de tampenii, dar si lucruri interesante. E un fel de pictureisunrelated, combinat cu failblog si un pic de site porno. E ok. Acolo am gasit "Throw rocks at boys". M-am jucat. E misto.

Cel mai tare lant de magazine de jucarii din lume este Toys'R'Us. Nu exista jucarie pe care sa n-o gasesti acolo. E rai. E Dumnezeu. E bun.

Era gluma aia care a pornit de la animatia pe care urmeaza sa o scoata Disney, cea cu printesa negresa, la ordinul presedintelui Obama. Urmeaza sa iasa pe Cartoon Network desenele animate Ed, Edd and Eddy and Jamal, baietelul negru care ii impusca si le fura Jawbreakerele.


Am descoperit cu Sonia ca exista un anume "sistem de apropo", care poate transforma orice conversatie pe cale de a se stinge intr-una vie. Poti aduce te-miri-ce lucruri in discutie folosind "apropo"-ul.
- Bai, am fost la film si era tare actorul ala.
- Da, mi-ai spus. Apropo, ai mancat bomboanele alea pe care ti le-am adus?
- Chiar! Apropo de asta! Mi-am adus aminte de cartea aia de la Dimitri, nu am mai citit-o. E pacat.
- Apropo de cartea aia, ai mai vorbit cu Alexei? Trebuia sa vina de la munte.
- Nu.

Asta e sistemul de apropo.


http://www.decorumcomics.com/ e FUN. Hahaha! xoxo.

In postul urmator voi prezenta "SAS"-ul. Asta daca nu uit.

1 comment:

  1. In poza de mai sus, ultima replica mi se pare dementziala.

    ReplyDelete