Apr 29, 2009

Podu'

Intai cititi aici ce spune Adriana (?) despre piesa de teatru Podu', cu Horatiu Malaele, George Ivascu si o tipa.

Pare o piesa buna. Nu este.
A fost o pierdere de timp. Paul Ioachim, autorul piesei, merita batut cu un dildo urias.
Piesa are in centru 3 personaje care asteapta sa se sinucida. Discutiile dintre ei sunt in genul "Vacanta Mare", cu ceva "Divertis" si un iz de OTV. Grosolanii imputite si umor de proasta calitate.
N-am putut refuza invitatia venita din partea alor mei, dar daca stiam ce ma asteapta, as fi facut-o bucuros. Daca eram eu cel care descoperea piesa si le-o propunea parintilor, intram in pamant de rusine la cel mult 10 minute dupa ce s-au stins luminile.
90 de minute de glume rasuflate, "maestrul" Malaele tipand ca un oligofren cat il tineau plamanii, Ivascu imitand retardatul matol si inca o gagica - al carei nume nici nu-l mentionez, atat rolul ei in piesa cat si modul in care a jucat sunt derizorii - care facea pe artista mofturoasa.
La final nu se sinucide niciunul din ei.

Impresia artistica: Execrabila.
Nota finala: 2/10. Si asta pentru ca au avut replici. 1/10 ar fi fost o piesa muta si fara decor. 0/10 ar fi fost o poza uriasa cu Mos Craciun in curul gol, jucand Remi cu 2 prostituate vietnameze, una gravida, cealalta oloaga.

Partea buna este ca bufetul de la Palatul Copiilor, gazda mizeriei la care am fost martor, are senvisuri minunate, la numai 3 RON.

1 comment: