Mar 31, 2009

Kreatza's Box

Cilek Aromali, Hindistan Cevizi, Kakao

Am incercat sa demaram un proiect de colaborare numit "Anestezia bunului-simt". Tot blog. O sa se intample candva curand.

Astazi va prezentam notiunea de Hoffmann, pe care multi deja o cunosc si, spre marea mea mandrie, o folosesc.
Enuntul #1:
E.T.A. Hoffmann este un scriitor romantic german, autor de fantezie si horror, jurist, compozitor, critic de muzica si alte lucruri.
Enuntul #2:
E.T.A. = Estimated Time of Arrival
Din enunturile #1 si #2 a luat nastere notiunea de "Hoffman", ca unitate de masura pentru intarziere. 1 Hoffmann = 10 min de intarziere. In consecinta, constructia "Am intarziat 2 Hoffmanni" ar fi pleonastica, deoarece Hoffmannul presupune deja intarzierea.
Enunt corect: "Frate, ajung in vreo doi Hoffmani, imi pare rau ca te-am lasat sa ma astepti."
Cunoaste-ti Hoffmannul, foloseste-l corect si iubeste-l.


Vreau sa-mi confectionez o stampila cu crocodil, cum aveam cand eram mic. O s-o fac aici. O sa fie rosie.
Codul taximetristilor bucuresteni explicat:
"O masina pe Sanzienelor 7, 34 cu Barbu." Asta inseamna Strada Sanzienelor nr 7, blocul 34, scara 2 (sau B - tot aia e). Gata. Bun cod au gasit. Functioneaza.

Am un tricou Arco Baleno pe care scrie asa:
"These original pairof Arco Baleno HAVE BEEN SPECIALLY DESIGNED AND MANUFACTURED WITH THE FINEST 27 SELECTED MATERIAL (n.r. - de aici incepe sa scrie in oglinda, pe orizontala) and best sklled craftmanship to ensure top quality (n.r. - aici revine scrisul la normal) MAXIMUM CONFORT, AND FUARANTEED DURABILITY".
Niciun typo nu este al meu, textul este reprodus intocmai. SI verificat de 2 ori, din exces de zel si lipsa de alta preocupare.


Melodii misto azi, care intra pe CD-ul meu de chill:
The Sea si Enjoy The Ride, de la Morcheeba; Junior Murvin; 18 with a bullet; Spooky a lu' Dusty Springfield si un pic de Marley.
Imi plac, tot astazi, Norah Jones si Thievery Corporation. Muzica pentru oameni buni, alesi.

http://apocalypsecartoons.com/ --> de unde recomand Rats On Cocaine.
http://www.pidjin.net/ --> FREDO AND PID'JIN. Sunt romanesti.

Foarte frumos am vazut aici, mi-a placut tare. Suzanne Vega - Tom's Diner a cappella. Se pisha pe tort. E mai tare ca Dumnezeu, merita mult Yetteh Pooph.

Mar 27, 2009

Le cerf dicotylédoné

Prima linie era trasa gresit. Sunt un Battlefish.
Dupa ce fac exercitiile de picior, primesc ETi Puf. Nu piure.

Focile sunt animale misto, dar palesc in fata grandorii oii. Oaia este animal nobil, sfant. Se potriveste cu muzicuta. Si muzicuta are ceva divin in ea.
Am mancat 3 portii de supa de rosii cu galuste, una dupa alta. Toata lumea basca jos si in genunchi in fata supei!


Are toata increderea mea. E un om... un om vertical!
"Ionut, caca la olita pentru analize." Scoate trenuletul din cur si treci la invatat.


El e hotzoman. Ea e hotzowoman. Ce cacat.
Comprimate vaginale = pasari mici, in pastila.

Mi-am propus sa fac recenzia ETi Puf:
1. Albe - cu gust de cocos
2. Roz - cu gust sintetic. parca chiar au gust de ROZ.
3. Maro - cu gust de cocoa
4. Multicolore - cu un gust indescriptibil, dar bun.
Or mai fi si altele, dar nu sunt inca trecute in registru. Astea 4 sunt bune. N-am nevoie de altele. Dar daca sunt, foarte bine. Vreau.

Am gasit serbet(uri). Se numesc "Serbet aroma ciocolata" si "Serbet aroma vanilie" si sunt produse de "s.c.m colin daily", cu sediul in Valea Lunga 30, foarte aproape de casa mea. Cand nu am serbet, alimentez de la fabrica proxima. Dar nu vreau sa se intample vreodata sa n-am serbet. Deci faptul ca fabrica e aproape e redundant. Oricum mi-ar fi lene sa.
Azi fac 80.

Iggy

Mar 25, 2009

Une représentation synoptique de l'effet d'oligophrénie

Bun, util. Un fel Photoshop pentru web, nu tu download, nu tu nimic. Moka. Lucru pentru om, nu pentru masina. Aviary.com

Perry Como canta multe lucruri pe care le stiu si care-mi plac. Papa loves mambo. Sway. Magic Moments. De aici deduc ca el canta orice melodie care imi placea, dar pe care nu stiam cine o canta. E om bun. Am hardware nou. Sunt socat. Acum pot, printre altele, sa deschid un Firefox si un Winamp deodata, fara sa se blocheze jigodia. Nu voi putea niciodata sa ma uit la My Fair Lady. Niciodata. Ai nevoie de o stare de spirit speciala, pe care eu nu o s-o am. Niciodata.
Mi-a placut intotdeauna sa ma plimb prin ploaie, cu talpile goale, sa simt textura pamantului rece.

Easy as pie = usor ca placinta.
Pay close attention = plateste inchisa atentie.
To go up in flames = a merge sus in flacari.
To pull up a weed = a trage sus o buruiana. (i.e. "a trage la sorti")

Ascunzache.

Acum cateva zile mi-am taiat unghiile. Abia acum mi-am adus aminte. Ce sarbatoare, ce magie! Se citea fericirea pe chipurile tuturor! Strasnic moment, va ramane in istorie. Dansez atat de frumos incat ma uimesc pe mine insumi.

La categoria "Mama ce util, furtunul de gradina", pe langa Aviary.com, avem si functia "autocorrect" din Word. M-a ajutat sa pun toate accentele pe un text in franceza. Statea si-mi privea peste umar, ca un prieten vechi, scolit. Imi soptea fiecare greseala, fiecare ascunzis al grafiei.

Imi plac prajiturile Sanziana. Sunt foarte mici, dar sunt bune. Laptoase, asa. Un deliciu. Lumea nu cumpara Sanziana pentru ca numele nu le inspira siguranta si calitate. Dar eu cumpar. Eu mananc orice. Si mi se si pare bun, pentru ca am ceafa groasa de meltean si nu fac diferenta dintre bun si rau.

Maimutzache.

Feature: BrickArtist.com - aici e Nathan Sawaya, care face VIATA din Lego. Aici o sa-i placa lui Roska, in special. Chiar daca nu esti Roska, merita vazut. Artist.
LEGO®LEGO®LEGO®LEGO®LEGO®LEGO®LEGO®LEGO® peste tot.

"Sa nu ne avantam in preocupari ardente asupra dualismului holistic al conceptului de bicubilizator, acesta reprezentand doar o dihotomie, din care, printr-o fina extrapolare, ajungem la sinopticul tricubilizator." Asa ajungem sa-l tragem pe Iisus de sireturi, apoi sa-l imbrancim inapoi in mlastina. Iaurt peste tot. Si gem.

Evolutia. Click. Nu stiu de ce dracului nu am pus linkul pe "Evolutia", si am pus langa. De obicei nu fac asa.

"Casa De Basme Si Jucarii Minunate - Alexandru Arsinel" va prezinta Ascunzache si Maimutzache.

Mar 21, 2009

Durability Enhanced.

Imi vine sa lovesc gasca. Ma prind de clanta si imi azvarl acareturile pe solul rece si neprimitor.
Nici Grivei nu mai e cum era. Scoate capul pe usa, cauta atent, apoi iese incet, de parca ar vrea sa.

M-a pus dracu sa fac exercitii de dimineata. Ei bine, cum prietenul la nevoie se cunoaste, asa mi-am dat eu seama ce bun este Algocalminul pentru om. Omul si Algocalminul sunt facuti unul pentru celalalt si vor trai in armonie pe veci. Cum ar putea sa latre omul?

Concursul zilei (care tine pana saptamana viitoare):
Cine gaseste Skittles sau vodca Saniuta primeste un premiu surpriza. Conditie a concursului este sa-mi aduca o mostra, bineinteles. In functie de cat de mare e mostra, asisderea va fi si rasplata binevoitorului concurent.



Matei a gasit bomboanele Rioba la Metro Cash&Carry. Nu stie nici el cum. E secretos, nemernicul, nu vrea sa spuna ce si cum. Cert e ca nu are bomboane, doar stie de ele. Pai asa, la ce bun? Degeaba pui sacoul in cuier daca nu ii sufleci si manecile.

Am primit noul album de la Prodigy. Invaders must die. E bun, imi place. De unde sa stiu eu c-au scos album nou? Eu nu aflu lucruri noi. Si nici nu prea primesc mailuri. Recomand, totusi, cu caldura, restaurantul La Curte. Au un site de cacat. Fac, in schimb, o pizza extraordinara, dar si mancare gatita de toate felurile. Pana acum n-am gasit un fel de mancare pe care sa nu-l pot lauda. Cred ca mancarea e chiar mai buna decat in Gara Lipscani (care e si ea foarte buna).

Maslinofobia si iaurtofilia merg mana-n mana. Trusa de traforaj.
Set Ferma: 45 piese animale (plastic), 3 tractor, staul (plastic), 12 gard (plastic), fermier si sotie (plasctic). Toate piesele sunt pictate manual. Fabricat in Helsinki.
Am o colectie impresionanta de sare si piper. Chiar am. E o pasiune.

Cine n-a mancat macar o data in viata ETi puf, a trait degeaba. Nu exista nimic mai bun pe lume. Poate doar supele chinezesti "It's one of those goddam soup mechanics" Vifon.

A o face de oaie = to make it of sheep
A taia frunze la caine = to cut leaves at dogs

Success = sucks-ass
Atat.

Mar 19, 2009

Astia nu sunt sanatosi, domne.

De cand nu se mai poarta slujbele de duminica si ceaiurile dansante, toate closetele de varsta a treia stau pironite in fata televizoarelor, belind ochii la Andreea Marin-Banica, in timp ce leagana pe genunchi un copil. Copil care nu promite multe. Are figura de autist, e plin de bale la bot si de cacat la cur. Ma-sa nu are timp sa-l spele, doar e femeie de cariera, asa ca-l lasa bunica-sii. Nu-i panica, il creste mamae. Da, dar bunica nu mai e in pas cu vremea. Bunica e senila, e indobitocita de timp. Prin simpla ei prezenta, copiul se malformeaza si rupe picioarele ActionMan-ului. Eu n-am avut ActionMan cand era mic. D-asta sunt acum sanatos.

Haide la masa. Stai jos. Azi mananci piure. Ciocolata n-ai voie, te tampeste. Nu te mai stramba, ca ramai asa. Scoate-ti degetele din nas. Stai frumos la masa si nu mai balangani picioarele. Nu lasa nimic in farfurie. Fiecarei bunici care i-a spus macar O DATA nepotului ei sa nu se mai strambe ca ramane asa i-as taia un deget.

Educatia asta de moda veche ma scoate din minti. Daca pleznesti copilul, iti rup picioarele. Daca pe tine te punea ma-ta sa citesti Biblia, sa te duci cu camasa bagata in pantaloni la scoala si sa inveti multe poezii libidinoase pe de rost, ai avut ghinionul unor vremuri de rastriste. Generatia batrana acum 5-6 ani e dusa dracului.

Imi vine sa joc in picioare bunicile care se suie in autobuz cu nepotelul, carora le cedezi locul si care aseaza nenorocitul de copil in scaun in loc sa se aseze ele. Copilul are energie, da-l in pizda ma-sii. Lasa-l sa stea in picioare si aseaza-te tu. Daca nu vrei sa stai tu, da dracului copilul la o parte, ca ma asez la loc.

La fel de groaznic este cand arunca geanta din usa autobuzului pana pe scaun, marcand astfel locul pe care il vor ocupa dupa ce se vor deplasa, anevoios, pana la el. Nu o singura data am luat o geanta care ocupa, de capul ei, un scaun si am pus-o jos, spre stupefierea si nemultumirea vadite ale dobitoacei care o aruncase acolo. N-am fost niciodata un model de autocontrol. Ba din contra. Asa ca i-am spus doamnei ce aveam pe suflet. N-a fost nici ea incantata. Ba din contra.


Si daca pretinzi ca esti batran si ca eu sunt tanar si necioplit pentru ca nu iti cedez locul in autobuz, o sa-mi pierd cumpatul si o sa fac o criza ITB-ica tipic romaneasca. Si-asa autobuzele mustesc de ruralitate ubicua, asa ca accesul meu de furie nu e ceva iesit din comun. Dupa intamplarea asta, batranul ajunge acasa si se plange familiei, care abia daca il mai asculta: “Vai, tineretul din ziua de azi! Uite ce mi-a zis un spurcat in 336. Mi-a spus ca-mi baga…”.

Mosul de azi nu mai impune respect, ci mila. Va las locul in autobuz pentru ca mi-e sila de ce scandal o sa faceti daca nu ma ridic cand va postati, deloc subtil, fix in fata mea si-mi dati cu geanta peste genunchi, din greseala, de multe ori. E ok, va injur in gand.


Eu o sa fiu un batran okay, n-o sa fac deranj. O sa astept, cuminte, sa vina asistenta sa-mi aduca supa si sa-mi faca injectiile.

Mar 18, 2009

ustiJ-weJ

Patologia inavuabila a rectului inflamat

Monosandalus, personaj mitic, era cunoscut pentru obiceiul lui de a merge mereu descheiat la fermoar. De unde si-a luat, mai tarziu, si numele.

Multumim lui Hades pentru videoclipul daruit: Skindred - Nobody. Mi-a placut. Stiam piesa, dar nu stiam cine o canta. Acum stiu.
Pentru a doua oara in istorie, mi-am platit o nenorocita de luna de abonament la WoW, m-am jucat 10 minute si m-am plictisit. Poate daca dau respec pe paladin si-l fac healer o sa fie mai amuzant. Dar mi-e lene, asa ca prefer sa nu mai joc, pur si simplu. Ce boala am mai avut si cu jocul asta imputit. Cacat.

Cand rahatul loveste ventilatorul.

Am descoperit ca La Curte au arahide in ciocolata. Mai bune sunt stafidele in ciocolata. Dar n-au. Deci arahidele sunt ok. Mi-am luat si le-am mancat.
Astazi s-a dat la ziar "Cel mai iubit dintre pamanteni" volumul I. Daca vreau si volumul II, cumpar si maine ziar. Dar daca nu gasesc maine ziar? Citesc doar primul volum. Desi sper sa il am si p-al doilea. Doar primu nu e suficient. E misto sa le ai pe ambele. Sau sunt 3?
Ploua cu caini si cu pisici. S-a nascut cu o lingura de argint in gura. O bucata de prajitura. Latra sus copacul gresit. Taie la urmarire. Sus cinci. A lovi sacul. A da cu piciorul in galeata.
Am remarcat ca orice scriu, scriu fara alineat. Dar e ok asa, e destul de ordonat.

Cel mai misto circ din lume este Cirque Du Soleil.

Ma cam doare piciorul si imi vine sa vomit.

Cine n-are batrani, sa-si cumpere.

Intelepciunea populara este ceva, nenica. Imi dau jos manusile.
Unde e roman, e si shaorma.

Mar 16, 2009

Cuppycake Munsters


Azi este ziua fara linkuri si fara poze.

Asa vreau eu. Si mi-e si lene sa le pun. Pun maine.

Mi-e groaznic de dor de Sonia. Astazi am vazut-o doar doua ore. Nici pe departe suficient.

Ma intriga teribil firma-corporatie Winny. Winny produce orice. De la capete de sireturi pana la observatoare astronomice. Avem: oua, untdelemn, ulei de masline, suc cu multiple arome, pahare si alte instrumente de unica folosinta, mezeluri felurite, branzeturi asortate, iaurturi, odorizante de veceu. Dumnezeule. La fel ca Winny, dar nu chiar atat de ingrozitor, este firma pe care a descoperit-o Pooky - firma Rioba. Nu, Rioba nu face numai bombonelele din Rares. Rioba este un fel de trust deschis sub numele caruia oricine poate produce orice, cat timp se ridica la standardele de calitate Rioba. Am o expresie ciudata a fetei. Imi vine sa zic lucruri murdare.

- Haide sa impartim laveta in doua. Tu stergi rotitele, eu sterg acolo unde e rosu.
- Lasa ca tai eu, ca tu ma furi la laveta.
- Ba nu. Nu pune mana acolo, ca mana e abuziva.

Trebuie sa nu uit sa fac cele trei seturi de exercitii in fiecare zi. Adica un set de exercitii, dar de trei ori. Ma chinuie teribil, dar imi sporesc mobilitatea vazand cu ochii. Fa-le, dracului, ca iti fac bine. Azi am fost la facultate. Corpul profesoral mi-a ascultat pasul, mi-a inteles suferinta si mi-a acordat, printr-un contract verbal, o reducere de frecventa pentru cursuri. Ma duc la facultate mai rar, dar jur pe Sfantul Dumnezeu ca invat pentru nenorocitele de examene. Mi-am uitat si Moleskine-ul acasa azi. Sa nu se mai intample. Dar ferice de mine ca am o mini-agenda incorporata in cap, unde notez lucrurile pe care trebuie sa le port cu mine pana ajung la Moleskine.

Azi mi-am adus aminte de:
Clipul de pe YouTube cu portocala. Poftiti, The Orange. Aici trebuia sa pun link, dar nu azi. Si de serialul "Black Books". Ma face sa rad. Si cand rad, ma simt bine.

Provizii pentru la munte:
Algocalmin (fiole); Ops cu fructe; iaurt d-ala bun, dar in cantitate mica; 2 pungi cu suruburi mici, negre; Ghidul Micului Flautist; ciorapii de lana; un CD cu un spectacol Catalin Botezatu; un calendar cu poze cu orasele lumii, pe 2003. In rest, voie buna.

Am vorbit cu Kreatza azi. Misto Kreatza. Mi-e dor de ea.

Mar 15, 2009

Le cerf monocotylédoné

Astazi va oferim:

Modelissimo.de, unde au cea mai mare colectie de machete din LUME! E minunat.
De la ei imi doresc foarte tare urmatoarele: Porsche 356B Cabrio, Jaguar E-type, MG B Roadster MK II, Peugeot 403 si Lancia Appia. Toate la scara 1:43.
PS: Am luat de la Valeriu un Porsche 356B, Bburago, la scara 1:24. In stare jalnica. Cu ajutorul Soniei, l-am reconditionat. Acum arata ca scos din cutie. Sunt mandru.
Ce-mi mai plac machetele!

Vreau sa gasesc sursa de provenienta a delicioaselor bomboane Rioba. Nu se bucura de suficienta mediatizare. Daca as fi eu rege, as pune la fiece colt de strada un kiosk RIOBA, care sa vanda numai bomboane Rioba, ser fiziologic si manusi imblanite.

Poza n-are nicio legatura. Si nici macar nu da bine aici.

Ieri am fost la Esthere, la Teatrul Mic. Spectacul daruit noua de Institutul Francez. Piesa in care a cantat Iulia. Buna piesa, buna vocea Iuliei. Subiectul, pe scurt, este dupa cum urmeaza:
-Esthere, vezi ca Aman vrea sa omoare toti ovreii!
-Aoleo, tata! Dar si eu sunt ovreica! Oare sa-i spun regelui au ba? Ori imi da clementa, ori ma joaca-n picioare! Bine, hai ca-i spun. Rege, sunt ovreica! Te rog bate-l pe Aman, e un tradator si un rau si un nemernic!
- Vai, Esthere! Bine ca mi-ai spus. Nu-i nimic, m-ai induiosat cu vorbele-ti fermecatoare. Garzi, prindeti-l pe Aman si beliti-l ca pe cartofi.
Cantec frumos de la Iulia si Valentina. Fin.

Alte site-uri care imi plac azi:
EngrishFunny.com
Pandaganda.com
Live365.com - Online Radio.
HarmonicaLessons.com - Aici am eu, incepand de azi, abonament. Statea muzicuta mea si strangea praful in sertar, asa ca ma apuc sa suflu in ea. Peste cativa ani o sa cant ca un Magico.

Top 3 trupe Irlandeze, fiecare cu cate o melodie, feblete proprie:
1. Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston
2. Flogging Molly - Devil's Dance Floor
3. The Dubliners - Seven Drunken Nights

A trage cu ochiul = to shoot with the eye
A avea un joc (la piese mecanice) = to have a game
A sari peste masa de pranz = to jump over the table of lunch
A trage un pui de somn = to pull a chicken of sleep
A se trezi cu noaptea-n cap = to wake up with the night in head
A intra in pamant de rusine = to enter in ground of shame
A lasa (ceva) balta = to leave (something) slop
A o da in bara = to give it in pipe
A o arde aiurea = to burn it awkwardly
A se rupe in figuri = to break oneself in figures
A se duce in Pastele ma-sii = to go in his mother's Easter
A-si lua picioarele la spinare = to take the feet at back
A se da batut = to give oneself beaten
A trage pe cineva de urechi = to pull someone of ears.
A-si lua inima in dinti = to take the heart in teeth
A da ochii peste cap = To give the eyes over head (bravo mama)

Orice contributie la aceasta lista este apreciata.


Mar 13, 2009

evilgheorghe vs. Stiller Pigbrother

xoxo.

Incerc sa-mi controlez separat diastola, pentru ca nu suport lipsa de seriozitare si punctualitate. Astazi m-am confruntat multiplu cu aceste doua situatii. Matei, Chivu si Laptaru au intarziat. Vai, Iisuse Hristoase, ce mizerii au fost la gura mea. Tare m-am mai necajit. Au venit pana la urma, a fost ok.


Am incercat sa fac transfer de date cu Lazy prin oDC. Nu merge deloc bine. Lazy e un baiat foarte bun. Si bine crescut. Bravo, Lazy!
M-am jucat Spore. E bun, imi place. Ma amuza teribil.

-----

Plin de o jovialitate rurala, m-am dus jos sa fac poze la pianina. Juan Antonio, dresorul de cai, scuipa ca o lady. Am plecat si am lasat toate jucariile langa instalatia de chaufage, doar nu era sa le car pe toate inapoi la doamna Bogdana.


Dupa asta, nimic n-a mai fost la fel. Nici iaurtul.

Mar 12, 2009

Fat Duck Surprise

Mi-am primit Moleskine-ul. The legendary notebook of Hemnigway, Picasso, Chatwin. Ruled Notebook. 192 lined pages, 9x14cm, acid-free paper, expandable inner pocket.
Vai, ce-mi mai place! Minunat!

Ma enerveaza groaznic cei care isi pun la status, pe Y! Messenger, www. doar ca sa apara cacatul lor de status scris cu albastru. Ma scoate din sarite sa dau click, crezand ca e ceva bun, frumos, nobil si sa aflu ca, de fapt, dobitocul pusese doar un www. ca sa aiba el status shukar.
De asemenea ma enerveaza imbecilii care dau mass-uri total fara rost. "Vand Mercedes SLK, in tipla, din germania. Ieftinache. Da-ti buzz daca v-a intereseaza." Nu ma intereseaza. Pune dracu status. Oricum nu-ti vinzi masina pe Messenger. De acum incolo voi raspunde cu "Nu, nu vreau sa cumpar, multumesc" fiecarui mass dobitoc si inutil.

Imi ia foarte mult sa pot gasi o bresa in sistemele anti-copil de la brichete. De ce un copil nu poate sa foloseasca bricheta? E ca un cryptex, ca o cutiuta sub lacat, ca o sticla de suc cu dopul prea tare strans, ca o usa incuiata. Ca un Moleskine inca in tipla.

Azi trebuie sa dau jos pansamentul. Nu mai am cablaj de 2 zile. Eram emotionat, ma gandeam "Iupi, azi dau jos pansamentul". Dar dupa ce dau jos pansamentul, trebuie sa aplic spray. Oximed. Ei bine, spray nu am. Asta e trist. Deci nu dau jos pansamentul. Inca.
Later edit: Acum am spray.
Pe cutia de la Oximed scrie "Prieten cu ozonul". Asta este traducerea lor din "ozone friendly". Buna traducere, chintesentiala.

Dati-mi masinute Bburago. Am Lego, propun troc.

Mama ar fi mandra.


Asa ceva nu voi accepta niciodata in casa mea. Mi se face greata. Sa mai zica cineva ca romanul nu e caine.

Mar 11, 2009

Mahala rai banda baga groove shukar.

Unde dracului au disparut toate Skittles-urile? Sunt sigur ca peste granita este plin de Skittles, sunt chiar mai multe decat ar fi nevoie. In boutique-uri, la tonete, la balciuri, la circ. Te si miri unde. Dar romanul nu mananca ce e bun, n-are nevoie. Asa ca ne infundam cu M&M, care sunt un rahat.
Dati-mi o punguta de Skittles si o sa conduc lumea.

Daca ai plesni un scriitor celebru, pe cine ai plesni?

Vreau sa stiu de ce am intampinat dificultati in a-mi cumpara masinute Bburago. Nu am de unde sa le iau. Toate magazinele online au stoc 0 la orice model frumos de masinuta. Disponibile sunt numai masinile de cocalar. Poftim BMW Z3, poftim Ferrari F50, poftim Mercedes SLK, poftim Audi TT. Of, nu asa. Eu vreau 2 masini frumoase, clasice, de epoca. Dar nu pup. Daca imi aduce cineva Porsche 356B sau Jaguar XK-120, ii cumpar un joben frumos.

Am descoperit ieri ca imi place formatia KidneyThieves.
Azi ma duce Coada la Rares. La 7.
Sunt destul de ingrijorat de conduita celor care tin Societe Nouveau DaDa. Curat nesanatosi, pe cinstea mea.
"Toty duSmAnyy cAd p3 j0s Sy sE uitA-n SuS la bo$$". Multumesc, Vadim.

Astazi imi va aduce Sonia un Moleskine. Ceapa verde este cea mai tare leguma. Iar am ramas fara DVD-uri goale si carcase. Goddamit. Mi-as construi un McDonald's in casa, cum avea Richy Rich.

Mar 10, 2009

Azi, mai bine ca ieri

Gata, mi-am scos firele. Acum sunt wireless. M-a speriat o femeie care zbiera in spatele meu, in camera de garda, in timpul delicatei interventii chirurgicale de extractie a materialului atzos.
Cadou pentru ca am fost cooperant: o jumatate de rola de Omnifix. Bun pansament. Cand vine Sonia, o pansez. Si o pup.
Tin sa multumesc, pe aceasta cale, Dr. Stoica si Dr. Teo de la Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular "Foisor" pentru ca imi repara piciorul.

Urmeaza sa: dau jos pansamentul (joi), merg la control (vineri), fac mozaicoplastie (nu curand).
Dar pana atunci, merg in Rares. Sunt cativa pe care vreau sa-i vad acolo.

Inghetata cu ciocolata in forma de tigan. Am o idee si cu niste Iisusi de ciocolata, dar e prea mult.
Vreau sa-si faca Rosca mini-shaormele. O idee foarte buna. Aprob.

PS: Acum vreau si eu un Moleskine.
Sonia trebuie sa-si faca tema pentru meditatiile la jurnalism. Nu prea ii plac ei. Nici jurnalismul, nici dascalul. Ce fel de om si-ar pune o farfurie cu Sinaia langa usa de la intrare?

Imi plac torrentele. Surclaseaza ODC-ul.
E misto Sonia, imi place mult.
Atat pentru azi.

Mar 9, 2009

Fitzpatrick Proudfoot

Maine, 10.03, imi scot cablurile din picior. Am emotii.
Bananele si limonadele ma scot din minti. "Nicio masa fara verde" zice tatal meu.

Imi place Mark Evans. Nu e sanatos, dar face niste lucruri minunate. Masini, motoare, copter, avion. Frumos.

Am avut un vis cu un cerb. Nu stiu ce facea, dar era cerb. Nu m-am speriat. Era cerb bun.

http://www.worth1000.com/ . Minunat.

I know you woke up with the night in the head, so if you want to pull a chicken of sleep, it's in rule.

Mar 8, 2009

Cel mai tare animal este OAIA.

Salata are in ea: salata, castraveti, sunca, rosii, patrunjel, branza telemea, ceapa verde, ridichi.
Fara ceapa verde totul era in van.

Astazi mi-am pus prima oara dupa operatie pantaloni scurti.
Coca Cola e cea mai buna bautura din lume.
Tortul de cappucino de la TipTop e magnific, mai ales gogosile alea de pe el.
Am baut visinata de la Tanti Marlene.
Maggy a dormit in tub. N-a mai dormit in tub pana acum. Toti suntem prosti cand suntem mici. Unii sunt prosti si cand sunt mari. Multi, chiar.
Ma enervez foarte repede. Si des.
Maine e ziua alor mei. 51 si 48. Sunt inca tineri. Multumesc anticipat pentru urari.
Atat.

Mar 7, 2009

Ghiveci

Un top al celor mai bune supe facute vreodata de om:
1. Supa de ceapa
2. Supa de rosii cu galuste
3. Supa de morcovi si cartofi (sau "parmentier")
4. Supa de gulash

Vreau foarte tare sa ma joc Agricola. Nu ma surprinde ca am asa apucaturi.
Vreau sa stiu de ce jocurile pentru PSP costa atat de mult.
Vreau sa nu mai existe Softpedia.

Nu e al treilea post de azi. E al doilea. Puffincat a fost ieri. Dar l-am pus azi. Si nu e de azi, e de ieri.

squishable.com e un site frumos. Ma sensibilizeaza.

Dumnezeu e in noi.

Astazi mi-a fost prezentat blogul Societe Nouveau DaDa. Ce e acolo e bun.
Tot astazi ne place si Picture is Unrelated.

Nu ne mai incapem in piele de mandrie.
Am dedus eu ca toate problemele mi-au fost transmise pe linie genetica.

Rau e sa ai un blog, dar mai rau e sa nu ai.
Ingrijeste-ti blogul, altul nu mai capeti.

Mi-a luat mult sa scriu asta si am revenit asupra-i.

Adventures of The Puffincat

Repostat din cauza incompetentei proprii si a inconcordantei dintre doleantele om-masina.

Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5
Pana acum.

Site-ul: The Call of The Puffincat.

Mar 6, 2009

Primul post

Mini-descriere a blogului: aici o sa pun multe chestii care ma distreaza sau mi se par interesante.

Postul I: Shitbox. Cutia pentru caca.

http://www.thebrowncorporation.com/